Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019

Yamanegeli Ortaokulu’nda “Uzay ve Biz” Konulu Seminer Düzenlendi

Üniversitemiz Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ), Havacılık ve Uzay Topluluğu’nun katkılarıyla, Yamanegeli Ortaokulu’nda "Uzay ve Biz" konulu seminer düzenledi.

Düzenlenen seminere Çocuk Üniversitesi müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman, müdür yardımcımız Öğr. Gör. Sertaç Ercan ve Havacılık ve Uzay Topluluğu üyelerimiz katıldı.

Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman, Çocuk Üniversitemiz’in kuruluş amacından ve planlanan projelerinden bahsetti.

Seminer, Ayla Ünlü'nün topluluk tanıtımıyla başladı, sonrasında Tünay Kavrayan'ın "Uzay ve Biz" konulu konuşmasıyla devam etti.

Seminere yaklaşık 220 ortaokul öğrencisi katıldı. Öğrencilerin gösterdiği yoğun ilgi hem Çocuk Üniversitemiz hem de katkıda bulunan topluluklarımız açısından mutluluk vericiydi. Etkinlik ve eğitimler fotoğraf çekiminin ardından son buldu.