Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018

Gösterim: 773

Üniversitemiz Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Havacılık ve Uzay Topluluğu Tarafından Bandırma Doğa Koleji’nde “Uzay’ın Doğası” Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ) ile Havacılık ve Uzay Topluluğu tarafından, Bandırma Doğa Koleji’nde “Uzay’ın Doğası” konulu konferans düzenlendi. 

Düzenlenen konferansa, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Adem Dalcalı, Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz ve üniversitemiz Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman ile üniversitemiz Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Onursal Çetin de katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını üniversitemiz Havacılık ve Uzay Topluluğu Başkanı Doğukan Topallar gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Topluluğu Başkanı Doğukan Topallar’ın ardından sözü alan Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz ve üniversitemiz Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman, ÇOCUK ÜNİVERSİTEMİZ’in kuruluş amacından ve planlanan projelerinden bahsetti.

Konferans, üniversitemiz Havacılık ve Uzay Topluluğu üyeleri Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz, Oğuzhan Ünlü ve Melike Ceren Ulukaya’nın uzay ile ilgili gerçekleştirdiği sunum ile devam etti.

“Uzay’ın Doğası” konulu konferansımız, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Adem Dalcalı ve üniversitemiz Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Onursal Çetin’e gerçekleştirilen hediye takdimi ile son buldu.


Fotoğraflar