Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2019

Gösterim: 1103

Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu’nda “Önce Öğren Sonra Beslen” Konulu Eğitim Düzenlendi

Üniversitemiz Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ) ve Beslenme ve Diyetetik Topluluğu’nun katkılarıyla, Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu’nda "Önce Öğren Sonra Beslen" konulu eğitim düzenledi. 

Düzenlenen eğitimlere, Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman ile müdür yardımcımız Öğr. Gör. Sertaç Ercan da katıldı.

Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Sertaç Ercan, Çocuk Üniversitemiz’in kuruluş amacından ve planlanan projelerinden bahsetti.

Eğitim, Beslenme ve Diyetetik Topluluğu’muzun üyeleri ve öğrencilerimiz Eda Altundal, Ecren Acar ve Övgü Çevik’in beslenme nedir, sağlıklı ve doğru beslenme, beslenmeyle ilgili doğru bilinen yanlışlar gibi konulardan oluşan bilgilenmelerden oluştu. Eğitim, bazı öğrencilerin çeşitli beden ölçümleri ve bu ölçüm sonuçlarıyla ilgili bilinmesi gerekenlerin aktarılmasıyla sona erdi.

Eğitimlerden yaklaşık 150 ortaokul öğrencisi faydalandı. Öğrencilerin gösterdiği yoğun ilgi hem Çocuk Üniversitemiz hem de katkıda bulunan topluluklarımız açısından mutluluk vericiydi. Etkinlik ve eğitimler fotoğraf çekiminin ardından son buldu.