Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019

Gösterim: 871

Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu’nda “Oyunlarla Girişimcilik ve İş Planlaması” Konulu Atölye Çalışması Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ), Bandırma Kuluçka Merkezi Topluluğu’nun katkılarıyla, Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu’nda “Oyunlarla Girişimcilik ve İş Planlaması” konulu atölye çalışması gerçekleştirildi. 

Düzenlenen eğitime, Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman ile müdür yardımcımız Öğr. Gör. Sertaç Ercan da katıldı.

Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Sertaç Ercan, Çocuk Üniversitemiz’in kuruluş amacından ve planlanan projelerinden bahsetti.

Eğitimde Bandırma Kuluçka Merkezi Topluluğu’muzun üyeleri ve lisansüstü öğrencilerimiz Hatice Batmantaş, Gizem Duran, Medine Kaçar ve Semih Aksoy girişimcilik ve iş planı konusunu oyunlarla anlatarak öğrencilere eğlenceli anlar yaşattılar. Temel amaçları, yaratıcılığı geliştirmek, görsel görüntüleri yazıya dönüştürme alıştırması ve bir iş planının değerini göstermek olarak belirlenirken; çeşitli çizim, etkinlikler ve animasyon gösterimleriyle girişimcilik konusunda temel bilgilerin anlatıldığı eğitim öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi. Etkinlikler 5 farklı sınıfta 125 öğrenci ile gerçekleştirildi.

Etkinlik ve eğitimler fotoğraf çekiminin ardından son buldu.


Fotoğraflar