Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2019

Gösterim: 911

Bandırma Ortaokulu’nda “Havacılık ve Uzay” Konulu Seminer Düzenlendi

Üniversitemiz Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ), Havacılık ve Uzay Topluluğu’nun katkılarıyla, Bandırma Ortaokulu’nda "Havacılık ve Uzay" konulu seminer düzenledi. 

Düzenlenen seminere, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Adem Dalcalı, Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman, müdür yardımcımız Öğr. Gör. Sertaç Ercan ve üniversitemiz Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Onursal Çetin de katıldı.

Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman, Çocuk Üniversitemiz’in kuruluş amacından ve planlanan projelerinden bahsetti.

Seminer, Havacılık ve Uzay Topluluğu'nun üyeleri Doğukan Topallar, Ayla Ünlü, Ömer Önçal, Tünay Kavrayan, Oğuzhan Ünlü, Melike Ceren Ulukaya, Cansu Erdemli ve Sametcan Öztürkoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleştirildi. Konuşmalar Ayla Ünlü'nün topluluk tanıtımıyla başladı, Tünay Kavrayan ve Oğuzhan Ünlü'nün "uzay, astronot ve ay" konularında bilgilendirmeleriyle devam etti. Program, soru-cevap bölümüyle tamamlandı.

Seminere yaklaşık 200 ortaokul öğrencisi katıldı. Öğrencilerin gösterdiği yoğun ilgi hem Çocuk Üniversitemiz hem de katkıda bulunan topluluklarımız açısından mutluluk vericiydi. Etkinlik ve eğitimler fotoğraf çekiminin ardından son buldu.


Fotoğraflar