Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2019

Gösterim: 597

BANÜ-Çocuk Üniversitesi'nden Uzay Temalı Yarışmalar Hakkında Danışmanlık Desteği Alan Özel Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Uzay konusunda yapılan yarışmalara katılan ve çeşitli başarılar elde eden Özel Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi, bu yarışmalar kapsamında danışmanlık aldıkları Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-Çocuk Üniversitesi) Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Öğretim Üyesi Bülent Büyük’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarete, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyemiz Adem Dalcalı ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyemiz Onursal Çetin, Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-Çocuk Üniversitesi) Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman ve Bandırma Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Sertaç Ercan, Özel Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Caner Yılmaz ve Kimya Öğretmeni Özge Göksel ile robotik ve uzay temalı yarışmalara katılan öğrenciler katıldı.

Ziyaret, Bahçeşehir Koleji Robotik takımı ENTERPRISE öğrencilerinin "First Lego League Robotik Yarışmaları"ndaki başarılarının takdimi ve proje sunumları, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemiz ile Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezimizin (BANÜ-Çocuk Üniversitesi) tanıtımıyla devam etti.

Tanıtım konuşmaları sonrası Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyemiz Bülent Büyük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek danışmanlığını yapmakta olduğu projeye desteklerinin devam edeceğini belirtti. Gerçekleştirilen toplantı projeyle ilgili teknik detayların görüşülmesiyle son buldu.


Fotoğraflar