Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2021

2021 Çevrimiçi Kış Okulu Tamamlandı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Çocuk Üniversitesi dijitalleşme planı kapsamında online olarak gerçekleştirdiği 2021 yılı “Çevrimiçi Kış Okulu” başarıyla tamamlanmıştır.

Türkiye’nin farklı illerinden 139 öğrencinin ön kayıt yaptırdığı, 131 öğrencinin kesin kayıt hakkı kazandığı çevrimiçi yaz okulunda, üniversitemiz öğretim elemanları tarafından hazırlanan 10 farklı konuda 60 adet farklı video öğrencilere sunuldu. Denizcilikten felsefeye, sağlıklı yaşamdan robotik kodlamaya kadar birçok farklı konuda videoların hazırlandığı yaz okulu programında, öğrenciler LMS sisteminden güvenli bir şekilde videoları takip etme şansı buldular.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in de açılış dersiyle başlayan çevrimiçi yaz okulu, asgari şartları yerine getiren 60 öğrencinin katılım sertifikası almasıyla birlikte sona ermiştir.

BANÜ-Çocuk Üniversitesi’nin yeni program ve etkinlikleri için web sitemizi takip edebilirsiniz.