Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2020

Çevrimiçi Yaz Okulu Ön Kayıtları Tamamlandı

27 Temmuz – 27 Ağustos arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek Çevrimiçi Yaz Okulu’nun 10 Temmuz – 23 Temmuz arasında gerçekleştirilen ön kayıtları tamamlandı. Kayıt formunu eksiksiz ve hatasız dolduran veli ve öğrencilerimizin ön kayıt formunda belirttikleri GSM numaralarına kaydın onaylandığına dair kısa mesaj (SMS) gönderilecektir.

Kaydı onaylanan öğrencilerin, BANÜ Uzaktan Eğitim Sistemi’ne (LMS) giriş için ihtiyaç duyacakları kullanıcı adı ve şifreleri 26 Temmuz 17.00’a kadar SMS yoluyla veli ve öğrencilerimize gönderilecektir.

SMS yoluyla kullanıcı adı ve şifrelerini alan öğrencilerimiz, BANÜ Uzaktan Eğitim Sistemi’ne (LMS) 27 Temmuz 00.00’dan itibaren giriş yapabileceklerdir.

Önemli Bilgilendirme: Ön kayıt formunda istenen bilgileri eksik veya hatalı dolduran öğrencilerimizin kayıtları gerçekleştirilememektedir. Bu hususta yaşanacak aksaklıkları önlemek için cocuk@bandirma.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

BANÜ Uzaktan Eğitim Sistemi’ne (LMS) giriş için tıklayınız.

BANÜ Çocuk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi’ne (LMS) Giriş ve Derslere Erişim Bilgilendirme Videosu