Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2022

2022 Yaz Okulu Kayıtları Başladı!

ÖN KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

• Kayıt için öncelikle yukarıdaki linkte yer alan Ön Kayıt Formu'nun öğrenci velisi tarafından doldurulması, kayıt ücretinin (350 TL) yatırılması ve EFT / Havale dekontunun cocuk@bandirma.edu.tr adresine e-posta olarak gönderilmesi gerekmektedir.
  • Kayıt süreçleri ve Yaz Okulu'na ilişkin ayrıntılara Bilgilendirme Dokümanından ulaşabilirsiniz.
  • Etkinlikler hafta içi 09.15 - 15.45 saatleri arasında düzenlenmekte ve öğle yemeği üniversitemiz tarafından sağlanmaktadır.

Not1: 2022 Yaz Okulu ücreti 350 Türk Lirasıdır. BANÜ personelinin çocukları için ücret 300 Türk Lirasıdır.

Not2: Kurs başlangıcında Muvakafatname ve Kesin Kayıt Formu veli tarafından imzalanmalı ve müdürlüğümüze teslim edilmelidir.